Hírek

Tartalom megjelenítő

Létrehozva: 2022 április 26.

Növényvédelmi szakmérnök képzés Keszthelyen, a Balaton fővárosában

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Növényvédelmi Intézete posztgraduális képzés keretében lehetőséget nyújt agrárszakemberek számára növényvédelmi szakmérnöki szakon. A növényvédelmi szakmérnöki szakirányú továbbképzési szak magyar nyelvű, négy félévet felölelő levelező képzés. A képzés helyszíne a 226 éves keszthelyi Georgikon Campus, amely Európa legpatinásabb agrárfelsőoktatási képzőhelye. A már munkahellyel rendelkező szakemberek számára kedvező gyakorlatorientált minőségi képzést és oktatási feltételeket kínálunk. A konzultációk időbeosztása kedvező, a tanév során havonta mindössze 3 napot (csütörtök, péntek, szombat) vesz igénybe. 

A „növényvédelmi szakmérnök” felvételi követelménye az agrártudományok területén ötéves osztatlan egyetemi vagy MSc képzésben szerzett végzettség.
A szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve „növényvédelmi szakmérnök”, amely feljogosít az I. forgalmi kategóriába tartozó növényvédő szerek teljes körű felhasználására.

A képzés 2023 szeptemberétől indul. A költségtérítés mértéke félévenként 220.000 Ft. A képzésre a jelentkezés 2023. augusztus 15-ig folyamatosan történik. 

A honlapon történő online jelentkezési laphoz a diploma másolatát és az önéletrajzot is csatolni szükséges.
A képzés további részleteivel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon (83/545-212, 83/545-217), illetve emailen (Takacs.Andras.Peter@uni-mate.hu, Szolcsanyi.Eva@uni-mate.hu, felveteli.georgikon@uni-mate.hu).